-->

20 Haziran 2014 Cuma

Güneş'im Ay'ım İyi ki Doğdun



Paşam, 

Az once uykuya daldın. Başını hafif geriye atarak, yan yatmış bir halde, elin kolum üzerinde uyuya kaldın. Biliyorum ki mutlaka annenin tenine dokunacaksın, hatta uykuya dalarken onu okşayacak, suratında hafif bir gülümseme  olacak. Ben seni yavaşça önce boynundan sonra da yanağından öpecek ve usulca ayrılacağım, odandan. 

Bu anı yaşamadığımız bir akşam olmadı, seninle. 

Bundan tam 1 yıl önce, mucize gibi girdin hayatımıza. Senden once, herkesin anlatmaya  çalıştığı evlat sevgisinin bu kadar herşeyin üstünde bir sevgi, bir Aşk olacağını bilemezdim.  Evlat sevgisi Aşk'ın ötesinde, tarifi zor bir duyguymuş meğer. 

Ilk aylar şaşkınlıkla izliyordum seni, bakışını, gülümseyişini, süt içmeni, ağlamanı, parmaklarını, ayaklarını…. Yavaş yavaş tüm bu bakışların, dokunuşların, gülmelerin anlam kazanmaya başladı. 

Bir an once büyümek istiyor ve bunun için de elinden geleni yapıyorsun.

Ellerinin bile farkında değilken, birden o minicik parmakların hareket etmeye, ardından da istediğin herşeyi tutmaya başladı.

Bakışların tek bir yere sabitken, öyle anlam kazandı ki istediğin her şeyi bakışların ile mimiklerin ile anlatabilir hale geldin.

Daha dün gibi yalnızca sırt üstü yatıyor ve oturamıyorken, şimdi neredeyse elimi bırakarak yürümeye başlayacaksın.

Ve tüm bunlar sadece 1 yıl içerisinde gerçekleşti.

O kadar hızlı büyüyor ve öğreniyorsun ki korkuyorum göz açıp kapanıncaya kadar senin büyüdüğünü kaçıracak olmaktan… Korkuyorum senin zarar görecek olmandan,seni bir ömür boyu saklamak, korumak, kollamak istiyorum, tüm kötülüklerden. Ömrünümün sonuna kadar da sen istediğin sürecek kimi zaman yanında kimi zamanda arkanda olacağım. 

Sen benim, canım, kanım, parçam, Aşk'ımsın.  Teşekkür ederim, bizimle olduğun için, bize  her sabah  günaydın der gibi gülerek karşıladığın,  eve geldiğimde boynuma sarıldığın için, mutlu bir bebek olduğun için. Teşekkür ederim benim Güneş'im, Ay'ım olduğun için. 

Allahtan tek dileğim, sağlıklı, merhametli ve gönlü zengin bir evlat olman. Hayat karşına hep iyi insanlar çıkartsın…

İyi ki doğdun, iyi ki benim mucizem oldun!
Nice sağlıklı yıllarımız olsun, Paşam !!! 

Seni Seviyorum!!!

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. "Allahtan tek dileğim, sağlıklı, merhametli ve gönlü zengin bir evlat olman. Hayat karşına hep iyi insanlar çıkartsın…"
    Çok duygulandim. Yavruma her zaman söylediğim sözler, sanırım bütün anneler gibi. 4. Ayimizda yazilarinizdan faydalandim. Evladinizla mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Umarım yazılarım size alternatifler sunabilmiştir. Sevgiler

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil