-->

11 Ekim 2014 Cumartesi

Masallardan Fırlamış Bir Kitapevi ile Tanışmak ister misiniz?



Biz harika bir yer keşfettik,aslında yaz başı tanıştık Kidsnook ile fakat ben yazmak için zaman bulamadım.

Kidsnook, Etiler Akatlar'da  amacı masalları sevdirmek olan bir kitapevi. İçeriye adımınızı atar atmaz, etkileneceğinizi garanti ediyorum. Bahçesinde sizi karşılayan ağaç ev kendinizi bir masalın içinde hissetmenize yetiyor.


İçerisi ise tam bir kitap cenneti diyebilirim. İstanbul'da çocuk kitabı satın alabileceğiniz bir çok kitapçıdan çok daha fazla alternatif var. Aynı zamanda İngilizce kitapları
 alternatifleri de oldukça fazla. Size uygun olan kitapları seçmeniz için ise sahibi Ayşegül Hanım sizlere her zaman yardımcı oluyor. 

Biz Sergen ile "Sensory Stroytime 1-3 yaş  etkinliğine katıldık ve  daha yeni 1 yaşını doldurduğundan dolayı pek bir kendi halinde takılmıştı. 

Biraz kumda biraz ev yapımı jöle ile oynadılar. Kazdılar içerisinde mini ağaçlardan buldular. Sakladılar sonra yeniden buldular. Son bölümde ise mini kovalar ile sular taşınacak ve havuz doldurulacak, balonlar patlatılacaktı da Sergen havuza kendisi atladığından buna pek izin vermedi diyebilirim. 

Sergen için çok keyifli bir gün olduğu fotoğraflardan da anlaşıyor değil mi? 

Neredeyse haftanın her günü gerçekleştirdikleri etkinliklere katılmanızı öneririm. Etkinliklerini internet sistesi http://kidsnook.com.tr dan veya instagram hesabından da takip edebilirsiniz. 












Kidsnook gibi kitabevlerinin çoğalması dileğiyle... 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder