-->

4 Mayıs 2015 Pazartesi

Süpriz 35 yaş dogumgunu partisi!!!





Tam bir basiretin bağlanması durumu yaşıyorum :) 

Yazamıyorum. Bir türlü bilgisayarın başına oturamıyorum. Okul hayatımda doldurduğum defterlerimde de durum böyleydi. 1 yıl bekler sonra bir anda açılırdım ben... 

Sanki Mart ayı henüz bitmemiş ben de hep yazıyormuşum gibi okuyun olur mu?... 









Mart ayına girdiğimizde sanki daha önce hiç haberim yokmuş gibi bir anda aklıma geldi. Sevgili eşim Necati'nin doğum günü yaklaşıyordu ve 35 yaşına gireceği süpriz parti planlamak istedim. Hatta "Yaş 35 yolun yarısı... " gibi bir konsept lplanladım.


Detayları düşünüp, Pinterest'e bakarken kafamda neredeyse her detayı düşünmüştüm ki sevgili dostum İrem ,konsepti neden "casino&poker" yapmıyorsun dedi ve bir anda her şey değişti.

ilk olarak pasta siparişimden başladım ki sevgili dostum, Ezgi nam-ı değer Minnoş Kurabiye konsept üzerinde pasta örnekleri göndererek hızlı karar vermemde büyük rol oynadı. 

Diğer detaylar için aslında ismi duyulmuş 2-3 organizasyon, parti yapan firma ile görüştüm fakat fiyatları gördükten sonra kendim yapabilirim gibi geldi. Yazılarımı takip edenler bilir ki Sergen'in 1.yaş doğum gününü de ben hazırlamıştım. 

Ana tema detayları ve tasarım için ise Barbaros Ozalit'den sevgili Yavuz  ile beraber hazırladık. 


Parti nerede mi yapıldı? Tabiki Secret Garden Yeniköy'de . Alternatif bir yer olabilir miydi ki? :) Tabi işletme sahibinin kendi yerinde partiyi organize edebilmek 40 kişiyi ondan habersiz toparlayabilmek ve bir şekilde bir bahane ile yeniden mekana çağırabilmek büyük başarı,hakkını vermenizi rica ederim. Tabiki destekçilerim, Gülçin, Erol, Murat ve Melih  olmadan unutulmaz bir 35.yaş doğumgünü partisi organize edemezdim. 


Geceyi asıl renklendiren ise Göçebe Tektekçi  adı ile etkinliklerde  bizimle olmaya devam eden Tektekçi ekibiydi. Ekip bir harikaydı, Ersay'a özel teşekkürlerimle... 


Geceye ait fotoğrafları paylaşmadan bir diğer özel teşekkürüm ise tüm bizimle olan ve bizi kırmayan herkese. Dostlarımızın yanımızda olduğunu bilmek harika bir duygu. 

























































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder