-->

13 Aralık 2014 Cumartesi

Prima'nın Yeni Manifestosu...

Prima'nın Sevgi, Uyku ve Oyun'un Zorlu Center PSM'de düzenledikleri şenlikte ben de Sergen ile oradaydım. Prima aynı zamanda lansmanını geçekleştirdiği etkinliklte Şevval Sam konserini de gelen anne& babalar ile birlikte kutladı. 

Şevval Sam sevgi, uyku ve oyun şarkısını besteleyecek. Şarkının hazırlık aşamasında annelerden bebeklerinin sevgi, uyku, oyun anlarının fotoğraf ve videoları istenecek. Dileyen anneler bebekleriyle birlikte söyledikleri bir şarkıyı da paylaşabilecek. Şevval Sam, bu içerikleri değerlendirip Türkiye'deki bebeklerin sevgi, uyku ve oyun anlarını kutlamak amacıyla bir şarkı besteleyecek. Ardından şarkı için annelerin paylaştığı video ve fotoğraflarla hazırlanan klibi ile şarkı Şubat ayında tüm Türkiye ile paylaşılacak.
Şenlikle, en çok katılmayı istediğin, 5 doktor ve 1 psikologdan oluşan Prima Uzman Kurulu söyleşisine maalesef Sergen ile yalnız olmam sebebiyle katılamadım. Diğer katılımcılara da özenmedim değil, kiminin eşi, kiminin annesi oyalıyordu çocuklarını. 
Etkinlikte bebekler ile annelerin yoga yapabileceği bir alan, bebeklerin uyku anlarını fotoğrafladıkları bir alan vardı Sergen yatağa yatmaktan sonra profesyonel fotoğraf makinesi ile daha çok ilgilendi. Ayrıca el boyma duvarı ile oyun masası vardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder