-->

26 Eylül 2013 Perşembe

Evimin Amatör Aşçısı

Her, annesi ile yaşayan kız çocuğu gibi bende kendi evimde yemek yapmıyor, hatta annem tarafından yemek yapmam engelleniyordu. Annem, "Nasıl olsa evlendikten sonra bol bol yemek yapacaksın." derdi. Açıkcası zeytinyağlılar ve sıcak yemek konusunda fena değilimdir, annemden el aldığım bile söylenebilir. Fakat konu tatlı-tuzlu kurabiye, kek, börek, tatlı konusuna gelince biraz düşünüyorum ve en iyisini yapana kadar da deniyorum. Bu konuya bu kadar çok eğilmiş olmamım asıl nedeni eşimin tatlıya olan vazgeçilmez düşkünlüğü. 

Bloğumda çok sık olmasa da  %100 emin olduğum tarifleri sizler ile paylaşmak isterim. Bu konuda gözünüz kapalı bana güvenebilirsiniz. Evimin amatör aşçısıyım ama fena değilim.

Aynı zamanda; Sergen henüz 3 aylık,fakat 6 ay itibariyle geçeceğimiz ek besin tariflerimizi de sizler ile paylaşmaktan mutluluk duyacağım.

Tariflerimi denedikten sonra benimle resim ve yorumlarınızı paylaşmanız beni çok mutlu eder. 

2 yorum:

  1. Sizi beni google plus'ta çevrelere eklediğiniz için farkettim ve profilinizi inceledim. Bloğunuz hayırlı olsun. Ben de annemle sizin yaşadığınız mutfağa koymama ya da yemek yapmama izin vermeme durumunu yaşadım maalesef. Siz evlenmiş bu durumu atlatmışsınız. :-) Ben bekarım. Blog yazarı olduktan sonra annem müsade etmeye başladı. Şimdi güzel yemekler yapabildiğimi farkettim.

    Bloğunuzdaki postlarınızı takip etmeye çalışacağım.
    Sevgiler. :-)

    YanıtlaSil
  2. İyiki de eklemişim :):) Öncelikle teşekkür ederim ve özellikle belirtmeliyim ki ben mutfakta senin kadar harika şeyler yaratamıyorum. Evlenip kurtuldum, ama inan becerikli olduğum söylenemez. O yüzden evimin amatir aşçısı dedim kendim için :):) Sanırım senden öğreneceklerim var.
    Sanırım Annem mutfağı dağıtacağım için de izin vermezdi :):)

    Sevgiler :)

    YanıtlaSil