-->

3 Eylül 2013 Salı

Yazmak...

Çocuk sahibi olmadan Hercul ve Luna ile nasıl yaparız, çocuğumuzu nasıl koruruz diye açıkcası üzerinde pek düşünmedik. Olmaması için bir sebep yoktu ki.  Bir çok kişi gibi çocuğumuzu beraber sağlıklı bir şekilde büyütebileceğimizden endişemiz hiç olmadı.

24 Ekim 2012 tarihinde beklediğimiz haber ile birlikte  aslında bir çok şeyin de  değişmeye başlayacağını biliyorduk. Tabi tüm bu değişiklikler aslında bir mucize gibiydi. 

Bir blog yazma fikri hamileliğim öncesinde de aklımdaydı. Sanırım bir bahane arıyor, iki chihuahua sahibi olmak bir blog yazarı olmamı tetiklemiyordu. 

Hamileliğim süresince iphoto daily'de ( https://itunes.apple.com/us/app/iphoto/id497786065?mt=8) yazmakta olduğum bir günlüğüm vardı. Aslında farkında olmadan blog için ön hazırlık yapıyormuşum. Eskisi gibi sık olmasa da dijital ortamda günlük tutmaya hala devam ediyorum ve bu günlük daha duygusal ve oğluma özel bir günlük...

Okuyacağınız bu blogda başlıkta da belirttiğim  gibi iki köpek ile bir bebeğin  beraber büyübileceğini, çocuğun  gelişimi için aslında ne kadar da önemli olduğunu biraz daha ön plana çıkartmak. Tabi bir takım olumsuz yanları da yok değil. Bunları da zamanla sizlere aktarmaya çalışacağım.

Evcil hayvanlar ile çocukların iletişimi dışında çocuklu ve köpekli bir anne olarak tüm deneyimlerimi sizler ile paylaşmak beni ayrıca mutlu edecek ve yazdıkça yazacağım... Sizler de okurken keyif alıyorsanız ne mutlu bana!!!

Blog sahiplerinin bir çoğunun anne olmasının nedeni çok açık değil mi? Paylaşabilecekleri bir çok deneyim ve tüm bu deneyimlerden oluşan tecrübeleri var. Ve en önemlisi de bunların hepsi gerçek....




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder