-->

24 Kasım 2013 Pazar

Gaye Yön'den Yılbaşı Temalı Fotoğraf Çekimleri




Yok yok paylaşmadan duramayacağım. Sevgili Gaye Yön, yılbaşı temalı fotoğraf çekimleri gerçekleştirmek.  Dilerseniz bir kartpostal gibi sevdiklerinize gönderebilir, dilerseniz de anı olması için  saklayabilirsiniz. 


Daha önceki yazılarımda bahsetmiştim. Doğum fotoğraflarımızı ve doğum sonrası evde gerçekleştirdiğimiz harika fotoğrafların yaratıcısı kendisi. Bu resimde gördüğünüz minik çilek ise benim biricik oğlum Hasan Sergen. Bu fotoğrafta henüz 7 günlüktü ve üzerinden 5 ay geçmesine rağmen bana  dün gibi geliyor. 

Gaye ile ilgili detaylı bilgiye http://www.gayeyon.com adresinden ulaşabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Teknolojinin gelişmesi ile beraber, fotoğraf makineleri hayatımıza iyice girdi. Artık neredeyse tüm önemli anlarımızı ölümsüzleştirmeye ve sevdiklerimize ileride bu anları hatırlamak için fotoğraf albümlerine bakmaya başladık. İşte bu noktada özellikle anneler, bebeklerinin ufaklık hallerini net bir biçimde hatırlayabilmek için albümler oluşturmak istiyor. Ay ay bebek çekimleri hazırlığı ile bebeğinizin en güzel anlarını ölümsüzleştirecek ve bununla harika bir albüm oluşturabileceksiniz.

    YanıtlaSil